Bliv frivillig eller medlem

Vi vil gerne have nye medlemmer og frivillige, der ønsker at besøge projektet og hjælpe os med opbygning og drift af biblioteket og de aktiviteter der knytter sig til det.

Ønsker du at hjælpe som frivillig?
Er du interesseret i at blive frivillig, kan du kontakte bestyrelsen.

I sommeren 2019 havde vi de første 2 frivillige nede i Dalun. De hjalp med at afvikle Summer Camp med lokale børn, og de hjalp med inddatering og klargøring af bøger og andet praktisk arbejde på biblioteket. Samtidig fik de mulighed for at komme lidt rundt i landet, således besøgte de Naturparken i Mole.

Ønsker du at blive medlem?
Vi vil gerne have nye medlemmer i Foreningen.
Et årskontingent koster 100 kr.

Ved oprettelse kan du betale på MobilePay (240176), men skal så samtidig sende en sms til 51419443 med oplysninger om navn og e-mail.

Som medlem får du nyhedsbreve (cirka 4 om året) og kan deltage i vores generalforsamling. Der vil også være mulighed for at være med i arbejdet herhjemme, ligesom der vil være mulighed for at komme til Dalun. Dog for egen regning, men vi hjælper med det praktiske.

Du bliver medlem ved at kontakte Jim: jim@jellingnet.dk eller blot ved at indbetale kontingent på konto 0758-3230327598 i Middelfart Sparekasse – skriv nyt medlem.

Hvis du blot vil støtte uden at være medlem eller som medlem gerne vil støtte med et større beløb, bruger du blot samme konto.

Vi siger tak for alle bidrag.